Despre noi

SC FLORY LIGHTING SRL este o societate cu capital privat romanesc, specializata pe productia de produse din polipropilena, PVC si ABS.

Produsele noastre sunt obtinute prin injectia si extrudarea meselor plastice, folosind tehnologii avansate si utilaje performante.
Dispunem de linii de productie complete, moderne, ceea ce permite obtinerea unor produse calitative, la standarde ridicate.

Cu o echipa formata din 40 de angajati, cu experienta in domeniu, punem accent pe calitate, promtitudine si seriozitate. Una din principalele misiuni este aceea de a indeplini cerintele clientilor prin calitate la preturi minime.

Avand o experienta de 13 ani in domeniu, asiguram o gama larga de produse pentru folosinte multiple:

  • doze pentru instalatii electrice, montaj aparent si ingropat(zidarie sau ghips-carton)
  • tuburi rigide si flexibile ignifugate pentru protectia cablurilor electrice
  • accesorii pentru conexiune si sprijin(coturi,mufe,cleme fixare)
  • distantieri pentru constructii( beton si gresie/faianta)
  • dibluri( beton si polistiren)
  • accesorii diverse(dopuri priza,masca protectie, grile aerisire, suporti contor monofazat, rezistente electrice)
  • aplice baie si hol (oblice si drepte)

Societatea noastra detine in portofoliul de clienti, companii importante precum Arabesque, Honest Trading, etc.

SC FLORY LIGHTING SRL are ca obiectiv principal imbunatatirea permanenta a gamei de produse astfel incat sa raspundem constant solicitarilor pietei. Calitatea produselor noastre este principiul dupa care ne ghidam in desfasurarea activitatii de productie.

Ne mandrim sa promovam marca proprie FLORY LIGHTING, marca integral romaneasca si suntem mandri ca putem infrunta concurenta castigand din prisma raportului calitate pret.

Va asteptam sa deveniti partenerul nostru de afaceri, asigurandu-va de interesul purtat pentru satisfacerea deplina a solicitatilor si nevoilor dumneavoastra.


Plan de prevenire și reducere a cantității de deșeuri generate